Αντιμετώπιση πόνου

Dr. Robert Bobert
Dr. Robert Bobert

Immunologist

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής σας. Δουλεύοντας ως ομάδα προσπαθούμε να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να διαχειριστούμε επιτυχώς τον πόνο σας.

Με την χρήση ειδικών νευρολυτικών παραγόντων, μεθόδων αναγεννητικής ιατρικής και αναλγητικών στοχευμένων θεραπειών με προηγμένα τεχνολογικά μέσα όπως οι ραδιοσυχνότητες (RF) και οι ακτίνες laser επιτυγχάνουμε την οριστική ανακούφιση και εξαφάνιση κάθε μορφής οξέως εμφανιζόμενου ή χρόνιου πόνου.

Ο νευροχειρουργός Αντώνιος Ανδρουλής και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του, εστιάζουν στην θεραπεία των προβλημάτων που προκαλούν ανυπόφορο και βασανιστικό πόνο λόγω των υποκείμενων μυοσκελετικών και νευροεκφυλιστικών παθολογικών καταστάσεων. Παρέχουμε άμεση κλινική εκτίμηση, ακριβή διάγνωση και εξατομικευμένη θεραπεία υψηλού επιπέδου για τους ασθενείς μας, με επίτευξη της ιδανικής ποιότητας της ζωής άμεσα.

Υιοθετούμε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη διαχείριση του πόνου και της φροντίδας των επώδυνων νευρολογικών και μυοσκελετικών παθήσεων που αφορούν τόσο την σπονδυλική στήλη και τα περιφερικά νεύρα όσο και τις αρθρώσεις και τα άνω και κάτω άκρα. Εφαρμόζουμε μια επιστημονικά προηγμένη προσέγγιση στη διάγνωση και τη διαχείριση των προβλημάτων του οξέως αλλά και χρόνιου πόνου και όλωντων άλλων οδυνηρών διαταραχών.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΝΟΥ:

  • Χρόνιος πόνος
  • Σύνθετο σύνδρομο περιφερειακού πόνου
  • Νευροπαθητικός πόνος
  • Ισχιαλγία
  • Πόνος στις αρθρώσεις του προσώπου
  • Πόνος στην πλάτη
  • Πόνος στον αυχένα
  • Κεφαλαλγία

Καταλαβαίνουμε ότι η ευεξία σας δεν είναι μόνο η διαχείριση του πόνου. Για το λόγο αυτό, τα προγράμματα θεραπείας προσαρμόζονται προσεκτικά ώστε να ταιριάζουν στις ιδιαίτερες ανάγκες και τις συνθήκες της ζωής σας. Για εμάς, δεν είστε απλώς ένας ασθενής, είστε κάποιος που μας ενδιαφέρει. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής σας. Δουλεύοντας ως ομάδα προσπαθούμε να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να διαχειριστούμε επιτυχώς τον πόνο σας.

Share this post:

Κλείστε ραντεβού

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Νεα Θεραπεια

rTms

Στο νευροχειρουργικό κέντρο neuromedica φέρνουμε την καινοτομία και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ιατρική.

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ